Кога дедото решил да почне да црта на компјутер, Фотошоп за него била голема инвестиција, па затоа почнал да црта во Ексел со помош на математички функции за цртање. Така овој мозок дедо се повеќе и повеќе се усовршувал па сега е способен да создаде неверојатно ремек дело во програмот кој речиси и да нема допирни точки со цртањето. Фактот што позади овие уметнички дела има тешка математика, ги прави уште повредни.

excel-art-tatsuo-horiuchi-12

excel-art-tatsuo-horiuchi-15

excel-art-tatsuo-horiuchi-18

excel-art-tatsuo-horiuchi-19

excel-art-tatsuo-horiuchi-111

Сподели на Facebook
пати видено