Откако добро ја врзале за носилката, хеликоптерот почнал да ја крева, но бабата почнала да се врти. Пилотот се обиде да ја намали висината, за да го забави вртењето, но тоа уште толку ја влоши ситуацијата. Слободно можете да се смеете, затоа што бабата сепак го преживеа хеликоптерот и се чувствува добро.

Сподели на Facebook
пати видено