Се сретнале двајца 70-годишни пријатели.
Едниот побрзал да се пофали:
– Ќе се преженам за 28 годишна. Како ти се чини, а?! Како ме гледаш до таква жена?!
– Па, како уво од крава – одговорил другиот.
– Што сакаш да кажеш со тоа?
– Паа… далеку од се*сот, а блиску до роговите…

Сподели на Facebook
пати видено