Дури и ако не сте најголемиот обожавател на науката, големи се шансите дека веројатно сè уште уживате во решавањето на загатките, особено кога нема математика. Овие 7 загатки можат да ги решат и децата и возрасните, само треба да се употреби логика и креативност. Одговорите на загатките се наоѓаат на втората страна.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Одговорите се на втората страна

Сподели на Facebook
пати видено