Мајката откако го зела од училиште паднала дома на подот и во полусвесна состојба зборувала нешто неразбирливо. Ова е разговорот на малиот Ноа со полицијата, после кој дошла брзата помош и мајката била спасена. Ноа бил сам дома со мајка си и својата 1 годишна сестричка. Инцидентот се случи во британското гратче Орпингтон.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено