Дедово сакаше да си ги испроба силите за прв пат во една ММА тепачка. Младиот борец воопшто не се штедеше и веднаш тргна во офанзива. Резултатот: Интересна, несекојдневна ММА тепачка.

Сподели на Facebook
пати видено