Специјалните агенти можат да изнајдат најдобри одговори на прашања и лесно да излезат од некоја тешка ситуација. Обичните луѓе можат да го направат истото. Ова се неколку забавни пораки од луѓе кои користат хумор, малку сарказам и нивната природна генијалност да го претворат едноставниот разговор во незаборавно сеќавање. Забелешка: Разговорите се преведени.

Сподели на Facebook
пати видено