Дечињата на кои им дели подароци веќе 15 години, а и возрасните не гледаат ништо необично, но тоа е затоа што Виктор вешто се маскира.

Под облеката на Дедо Мраз се крие кожата на виктор која 94% е покриена со тетоважи.

tetoviran (1)

tetoviran (10)

tetoviran (2)

tetoviran (7)

tetoviran (8)

tetoviran (3)

tetoviran (5)

tetoviran (6)

tetoviran (9)

tetoviran (4)

Сподели на Facebook
пати видено