Пензиониран медицински брат на психијатарска клиника Дин Беван (59) од Ипсвич, Велика Британија, го дели својот дом со харем од 12 пластични жени и заменливи глави, редовно менувајќи го нивниот изглед со примена на шминка и различна облека.

Неговата фасцинација за кукли почнала кога ја гледал научнофантастичната драма „Humans“. Дин вели дека нема физички однос со сите негови кукли, иако признава дека е многу е приврзан за Сара, неговата прва кукла, со која понекогаш споделува кревет.

Сподели на Facebook
пати видено