Фу Женлин е фармер кој живее во градот Хеихе, на границата со Русија. Тој иако лебот го вади од земјоделие, сепак негова страст е роботиката. Тој претходно направил куче-робот и коњ-робот, а ова му е најновиот изум кој може да носи човек со 100 килограми.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено