Некои пирати верувале дека обетките имале позитивен ефект врз видот. Но, дали ова ќе ви помогне во решавањето на нашите визуелни загатки?

Не знаеме точно и, се разбира, не ве повикуваме да ја тестирате оваа теорија. Ние само укажуваме на тоа дека ќе треба да се концентрирате и да се обидете да го дадете максималниот број на точни одговори. Среќно!

1. Изберете ја вистинската клучалка

2. Која сенка му припаѓа на Дедо Мраз?

3. Кој или што е прикажано на сликата?

4. Кој квадрат треба да биде на местото на прашалникот?

5. Најдете го предметот што не припаѓа во садот.

Решенијата се на втората страна.

Сподели на Facebook
пати видено