Ова мало девојче се вика Ирис, има 5 години и многу бавно учи да зборува, додека повеќето деца започнуваат да зборуваат на 2 години па и порано. Заедно со терапијата кај логопед, нејзините родители и давале и да црта и така го откриле нејзиниот извонреден талент.

Аутизмот е недоволно истражена медицинска состојба кај децата, која за жал се шири како вирус, со многу мистерии и заговори во позадина. Битката продолжува со загрижените родители од една страна и медицинските лица кои како договорени ги бранат вакцините и не сакаат да признаат дека нешто се случува што пред неколку години го немаше.

talent (1)

talent (2)

talent (3)

talent (4)

talent (5)

talent (6)

talent (7)

talent (8)

talent (9)

talent (10)

talent (11)

talent (12)

talent (13)

talent (14)

talent (15)

Сподели на Facebook
пати видено