Мајката: Што се случи на училиште денес?
Девојчето: Едно момче ми рече дека сум грда.
Мајката: И што му рече ти?
Девојчето: Јас реков „Јас не дојдов овде да давам модно интервју, јас дојдов овде да учам, не да изгледа убаво.“ И момчето рече „Изгледаш лошо“, а јас му реков „Си се видел ли ти во огледало?“

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено