Нема маж кој ја видел и ја заборавил жената со голем апетит и уште поголеми атрибути од култниот филм „Американска пита“. Токму затоа руската актерка и ТВ водителка Алена Водонаева сакала на 37 години да изгледа како мајката на Стифлер.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено