Има 3 типа на жени: Умни, убави и добри. Има и мешани видови:
1. Умна + убава = кучка
2. Умна + добра = грда
3. Добра + убава = глупа
4. Умна + добра + убава = постојано бара нормален маж, но не може да го најде.

Сподели на Facebook
пати видено