Силата на вилицата на крокодилот е огромна, далеку поголема од било кое друго животно. Од другата страна пак, питоните голтаат цели животни. Што мислите кој ќе победи?

p (1)

p (2)

p (3)

p (4)

p (5)

p (6)

p (7)

p (8)

p (9)

p (10)

p (11)

p (12)

p (13)

p (14)

p (15)

p (16)

p (17)

p (18)

p (19)

Сподели на Facebook
пати видено