Шампион е малиов :). Не само што не ја слуша мајка му ниту збор, туку цело време и вели Линда, Линда, душо, слушај ме сега мене… Расправијата е за тоа дека иако се кај баба му на гости, сепак не може да вечера колачиња. А аргументите на малиот се дека мајка му не поседува ништо во таа куќа, односно не може таа да прави што сака и да кажува кој што да прави во куќата.

Сподели на Facebook
пати видено