Уште малку и ќе ја пречекаме новата 2019 година. Некои луѓе среќно избираат подароци, ги декорираат своите домови и ги чекаат празниците. Но, постојат и такви кои не можат да се справат со очајот и сомнежите.

Ни се чини дека во детството Новата година беше пошарена и посветла, а животот на ворасните воопшто не е бајка, но сепак треба да се потсетиме на топлината која ја носат овие празници.

Сподели на Facebook
пати видено