Повеќето кучиња имаат таинствена способност да загризат топче во воздух и да го донесат на својот сопственик мафтајќи радосно со опашот, но овие неколку песови имаат проблеми со тоа како да научат да ја играат оваа игра на нивните двоноги другари.

Сподели на Facebook
пати видено