Вие не мора да сте архитект за да ја цените убавината на тетоважите, инспирирани од прекрасни замоци и убави градби. При изборот на овие зашеметувачки тетоважи ќе најдете многу примери за тоа како прекрасната архитектонска уметност може да изгледа на човечкото тело.

Од минималистички скици до сложени геометриски градби и панорами на познати градски сцени. Сите овие тетоважи ќе ви дадат многу идеи ако размислувате да го украсите вашето тело.

Сподели на Facebook
пати видено