Девојка од Киев, Викторија Лавренова стана нов „херој“ на социјалните мрежи. Во нејзиниот твит девојката им објаснила на „момците над 30“, дека доколку немаат 100 илјади на сметката тие не се потребни никому. Исто така Викторија не прецизирала во која валута го проценува „условот“ кој мора да го исполнат мажите.

Во коментарите, девојката објаснила дека особено, таквите мажи не треба да сметаат на вниманието на жените од 25 години.

Постот на Викторија предизвика бурна реакција кај корисниците на Твитер и собра повеќе од 150 одговори. Коментаторите и поставија на девојката многу прашања и ги дадоа свои контра-одговори.

Викторија дури доби и имитатори кои ги изнесоа своите барања за девојки и момчиња.

 

Патем, во коментарите Викторија објасни дека не го бара нејзиниот сопруг, па момци над триесет кои побрзавте да ја надополните сметката, можете да се вратите дома и да се одморите.

 

Сподели на Facebook
пати видено