Сите сакаме да погледнеме во небото и да пронајдеме интересни шеми и фигури или едноставно да уживаме во неверојатните бои кои може да ни ги понуди.

Уште подобро е кога сите овие магични моменти ќе можат да се фотографираат за да останат запаметени од целиот свет. Погледнете каков уметник може да биде небото:

Сподели на Facebook
пати видено