Илустраторот од Израел има уникатен талент за прикажување на работите што се присутни во сечиј живот, но не знаеме како да ги изразиме. Секоја илустрација што тој ја создава има длабоко значење што ќе ве задржи да гледате во неа долго време.

Неговите слики немаат зборови, но нивните осмислени детали зборуваат многу. Запознајте го Јувал Робичек преку неговите дела и уживајте!

Сподели на Facebook
пати видено