„Нормалноста“ денес има нови граници. И природата јасно го знае ова. Природните чуда се безбројни. И ние никогаш нема да се измориме гледајќи ги.

Бидејќи секогаш е неверојатно кога букет може да се стави во еден цвет или кога природата ви дава изненадувања на вашата вечера. Ако не нѐ сфативте што сакаме да кажеме тогаш погледнете ги следните фотографии:

Бебе портокал во голем портокал

Топчиња за тенис направени од природата

Уникатен лимон

Палма која сака да си замине

Лава која умира во океанот

Домат кој раѓа ново семе

Земјата и небото се спојуваат

Двојна банана

Ова не е мутација туку убавина

Букет од вакво цвеќе е највкусен

Рибите го апсорбирале синилото на морето

Кожурецот ја „сошил“ ткаенината за да се заштити

Вечера со остриги со мал бисер како изненадување

Огнот ја уништува убавината која му застанала на патот

Цел букет во едно цвеќе

Бајкалското Езеро

Овој гуштер знае што значи да се биде различен

Голема банана за големи луѓе

Марџ Симпсон никогаш не била толку природна.

Мини Месечина од морско стакло

Останува само „скелетот“ на листот

Природата може да направи и црн лотос

Сподели на Facebook
пати видено