Можеби мислиме дека модерната технологија е многу моќна, но реалноста е дека што и да успееме да изградиме и создаваме е привремено и Мајка Природа ни го докажува ова на нас во секоја прилика.

И никогаш не се двоуми да преземе нешто веднаш штом ќе ѝ го свртиме грб, покажувајќи ни кој е вистинскиот крал на замокот.

Сподели на Facebook
пати видено