Зависноста од дрога е многу сериозен проблем кој измачува многу луѓе низ светот. Без оглед на причините за употреба на наркотици на прво место, важно е да се запре.

Здравјето, животот и среќата на најблиските зависат од тоа. Ова е листа на најспектакуларни, величествени и неверојатни трансформации од луѓе кои престанале на злоупотребуваат хероин, мет и други видови на дрога. Фотографиите покажуваат дека секој добива втора шанса во животот, но треба самите да си ја креираме.

 

Сподели на Facebook
пати видено