Гледајќи неодоливи фотографии се подобрува нашето расположение, но според научниците се подобрува и нашата креативност. И ние мислиме дека нема ништо послатко од фотографии со животни!

Без разлика дали тие се симпатични мали бебиња или веќе пораснале, тие секогаш предизвикуваат насмевка на нашите лица!

Дали е ова мечка, куче или волк?

Твор или мачка?

Време е за диета…

Удобноста е најважна

Никој не е совршен…

Еве ккао изгледа бремен лилјак

Кој вели дека животните не можат да имаат откачени фотографии?

Дали е тоа џиновски прст или многу мал мајмун?

Козите не веруваат во гравитација

За сѐ постои решение

Африкански бик

Гуштерот се сонча

Малиот еж изгледа како рок ѕвезда

Колибрите се многу помали отколку што очекувавме

Да ова се вистинските уши на зајакот

Сѐ уште е мал за да биде сам

Не е вонземјанин, тоа е Аксолотл

Бесплатно возење

Време е за спиење

Неговата најголема желба е да стане еден од змејовите во Игра на тронови

Сподели на Facebook
пати видено