Секој кој живее во град, било да е голем или мал, знае дека може да биде предизвик. Иако некои проблеми потешко се решаваат од другите, дизајнерите некогаш успеваат да го искористат својот креативен гениј за да ги подобрат јавните простори.

Тие ги земаат во предвид потребите на луѓето за да дојдат до ефикасни и ефективни решенија.

 

Сподели на Facebook
пати видено