Совршеното тело, големи очи, дебели усни, прав нос, густа коса и совршена кожа – сите овие т.н. стандарди за убавина не се само застарени и старомодни, но исто така и малку здодевни и искривени.

Пеги, невообичаени бои на очите и карактеристики на кожата и телото – тоа е она што навистина фасцинира. Овие луѓе ќе ве воодушеват со својата необичност и уникатна убавина.

Сподели на Facebook
пати видено