Понекогаш заедничкиот живот на мажите и жените станува тежок затоа што мажите често не сфаќаат дека треба да се закачи облеката, дека валканата облека треба да се стави во кошница или дека ролните од тоалетната хартија треба да се фрлат.

Понекогаш овие ситуации стануваат толку нелогични што жените не можат да одолеат и го фотографираат моментите. Можеби овие киксови носат забава и освежување во рутинскиот живот на секоја жена.

1. Ова се случува кога еден маж е крајно гладен:

2. „Мојот сопруг го вратил ова пак во фрижидерот“

3. „Моето момче ставило пластичен сад во рерната“

4. „Количината на крем сирење која мојот сопруг ја оставил за мене.“

5. „Еве како мојот сопруг ја закачил блузата на нашиот син“

6. Кога вештините на вашиот маж ќе ги засенат вашите.

7. Еве како мажите отвараат путер (па и сѐ друго)

8. „Моето момче вака го врати путерот во фрижидерот, целосно незаштитен во фрижидер кој не е чистен со месеци.“

9. Кога сопругот ќе стави средство за чистење на садови во машината за садови.

10. „Како мојот сопруг отвара сок од портокал.“

11. Кога маж ќе пресипува нешто и ова се случува.

12. „Татко ми го прави ова со секое ѓубре што ќе го фрли“

13. „Го замолив мојот сопруг да ми го промеша пијалокот и ова се случи… ти благодарам, токму на тоа и мислев.“

14. Класичен начин на кој маж кине тоалет

15. „Валканата облека на мојот маж врз празна кошница за валкана облека.“

16. „Мојот сопруг е многу добар штом ми остави толку шунка во фрижидерот, ќе си направам сендвич“

17. „Не можам да го уништам тврдо вареното јајце”, вели тој. Дали си сигурен во тоа?“

18. „Мојот сопруг мисли дека е смешен.“

19. „Ова е шкафот на моето момче, откако ќе купи намирници само ги истура тука.“

20. „Мојот сопруг можеми малку претера кога го облече нашиот син како старец за на училиште денес.“

Сподели на Facebook
пати видено