Неодамна, се чини дека природата се обидува се повеќе и повеќе да го привлече вниманието на човекот. Според ООН, бројот на бурите, поплавите и топлотните бранови е зголемен за околу 5 пати од 1970 година.

Значи, дојде време да ја симнеме круната од нас и да ѝ оддадеме почит на природата. Ние знаеме дека секогаш ќе има луѓе кои тешко се убедуваат. Затоа, тој собравме 20 фотографии кои ќе направат секој да верува дека во борбата против природата, човекот ќе изгуби.

Сподели на Facebook
пати видено