Нема ништо поубаво од тоа да имате некој во животот што би поминал и низ оган за вас. И за тоа да се случи, не треба да споделувате ништо друго освен љубов и грижа еден за друг. Не е важно дали споделувате интереси или сте дури и од ист вид.

Сподели на Facebook
пати видено