Убавината на светот е во разликите создадени од времето и природата. Затоа, корисно е да се погледне на сè со широко отворени очи и да се евидентира напредокот на фотографиите.

Значи, можете да дознаете како елементите ги менуваат формите на островите, колку брзо саканото милениче расте и како се прави спој од модерното и минатото.

Нов и стар баскет

Фармерки на девојката која постепено изгубила 30 килограми

„Пред 18 години тие беа две идентични мечиња. Едното заврши кај мене, другото кај сестра ми.“

„Од лево кон десно: мојата лажица, лажичка од мајка ми и лажичка на мојата баба, која ја користи повеќе од 50 години.“

„Еден ден донесовме дома кученце, оттогаш помина една година.“

„Мајка ми најде лимон на нашето дрво што повеќе личи на морков.“

Обично парче дрво од 1927 и во 2015 година. Според прстените јасно е дека денес во производството се користат главно млади дрвца.

Топката која сите ја допираат додека се качуваат по скалите и топката која никој не ја допира.

Стари работни чизми што ги носи столар 4 години по ред, до идентичен нов пар

Остров Брач, Хрватска. Пред и по ураганот

Актерот Хафтор (“Планина” од серијата “Игра на тронови”) до Арнолд Шварценегер

Канџа на тираносаурус и канџа на Ему

Нормално јајце и „збрчкано“ кое не примило доволно количина на калциум

Овие ножеви се користат толку често што речиси ништо не останало од нив

Патот кој го дели езерото во јужна Австралија

Човечкиот скелет веднаш до скелетите на други примати

Цвеќе пред наводнување и 1 час подоцна

Работна облека на електричар: стар пар панталони, само 6 месеци, и нов пар

Точкаст паун

Панталони на сопруг и сопруга. Неговата висина е 190,5 см, а таа е висока само 157 см

Училницата за ликовно пред и по доаѓањето на новиот наставник

Една музејска зграда поделена со стилови од различни епохи

Сподели на Facebook
пати видено