Мултимилионерот Ден Билзериан е познат како голем мераклија на убави жени, убави коли и оружје. Да погледнеме во каков луксуз живее.

Пред да ја извадите целата заштеда од под перниците и да се упатите во казино, имајте на ум дека овој човек е 1 на неколку милијарди, а додека млиони други одлични коцкари се банкрот и со уништени животи.

Сподели на Facebook
пати видено