Ники Бејкер е 28 годишна девојка од Охајо, САД, која си го прифатила телото такво какво што е. Таа никогаш не им обрнувала внимание на злобните и потсмешливи коментари на луѓето. Позитивниот карактер, комуникативноста и самодовербата ја прават поуспешна на љубовен план од повеќето жени со нормална тежина.

Сподели на Facebook
пати видено