Валкани лица, влажни носови и симпатичен изглед што буквално те тера да го гушнеш и да не го пушташ. За вас денес одбравме 19 фотографии од нашите крзнени пријателчиња, од кои ќе ви дојде желба да го гушнете мониторот. Животот би бил милион пати поздодевен без нив!

Сподели на Facebook
пати видено