Велат дека имаме најмалку 7 двојници во светот, и овие луѓе можат да живеат во било кој агол од планетата, но изгледаат скоро исто како нас. Сепак можеме да си ги запознаеме двојниците и во животинскиот свет, а овие познати личности сосема ја потврдуваат оваа изјава.

Погледнете како животните, благодарение на неверојатната природа целосно се вклопуваат во изгледот на ѕвездите.

18. Томас Броди-Сангстер

17. Дејвид Духовни

16. Тејлор Момсен

15. Шер

14. Џулија Робертс

13. Ерик Стоунстрит

12. Роуан Аткинсон

11. Мајли Сајрус

10. Мајкл Сера

9. Канје Вест

8. Ејдријен Броди

7. Самјуел Л. Џексон

6. Адам Драјвер

5. Лаура Дерн

4. Тејлор Лотнер

3. Ејдријен Броди

2. Ричард Бренсон

1. Рон Перлман

Сподели на Facebook
пати видено