Практично секој човек во одредена возраст се соочува со незадоволство поради изгледот. Некој го доживува ова во себе, а некој има помалку среќа и е задеван од врсниците.

Но понекогаш времето квалитативно ги трансформира луѓето.

17 години и 22 години. Мојата коса повеќе не изгледа како лоша перика.

14 години и 23 години. Тоа беше тешка деценија за мене.

17 години и 22 години. Јас дури и не личам на себе.

15 години и 22 години

11 и 20 години. Разликата е само во контактни леќи, протези и корекција на веѓите

Изгубени 50 килограми за половина година по повредата на рагби

13 години и 23 години

16 години и 23 години. Јас носев маички, машки фармерки и намуртенолице. Мајка чуваше многу убава облека за мене.

18 години и 23 години.

Јас во 4 одделение и на 22 години. Фотографот мораше да ме натера да ги ставам очилата на место, бидејќи сакав да ги носам на врвот на мојот нос.

Во трето одделение и сега

Разликата е само 2 години: 19 години и 21 година

9 години и 24 години

Мојата колешка на 11 и 18 години

На 17 и 19 години

11 години и 21 година. Татко ми ме нарекуваше Грдата Бети, и мислев дека тоа е комплимент.

12 години и 22 години. Линијата на вилицата, ушите и речиси целото мое лице се смени.

12 години и 23 години. Потребно е само да се порасне.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено