Лиса Зимуше, која има само 18 години, е шампионка во фудбал во слободен стил, но професионалните фудбалери не го знаат тоа. Неколку фудбалери беа повикани за интервју за снимање реклама, на кое мораа да направат неколку финти, кои што ќе им ги покаже девојката.

Нивните реакции се бесценети!

Сподели на Facebook
пати видено