Најлошо во возењето е некористењето на кочницата, особено кога имате ваков идиот од камионџија веднаш крај себе. Технички камионџијата беше во право, но некои возачи би подзастанале или би се престроиле на друга лента. Тоа не го пишува во книгите, но се прави заради претпазливост и толерантност.

Сподели на Facebook
пати видено