Пронаоѓачите не се едноставни луѓе, а нивната имагинација нема апсолутно никакви граници. И ако им се придружат луѓе кои можат да ги реализираат дури и најлудите идеи, тогаш постои нереална соработка.

Потоа, на пазарот се појавуваат чудни работи, како што се солче-комбинезон или свеќа за леваци.

1. Облека за чаша

2. Брич за грб

3. Солче-комбинезон

4. Држач за тоалетна хартија и паметен телефон

5. Перничиња за осамени мажи

6. Свеќа за леваци (Мириса како чудни ножици. Не можеш да бидеш нормален или слично?)

7. Маркер за алкохол во чаши

8. Коцка тајмер

8. Очила за мрзеливи луѓе

10. Масажер за тешко достапни места

11. Свеќник за торта

12. Вилушка-нож за пица

13. Супер компактен куфер за патување

14. Правосмукалка за фаќање пајаци

15. Тревни апостолки

16. Штитници за мрсна храна

17. Перница за патување со рачка

Сподели на Facebook
пати видено