Сите го знаеме она чувство на задоволство кога сме успевале да препишеме на тестовите во основно, средно па и на факултет. Бидејќи учениците стануваат сè повеќе итри со своите вештини за мамење, некои наставници чувствуваат потреба да ја однесат својата превенција на следното ниво исто така.

За некои, овие примери може да изгледа малку екстремни, сепак, сите можеме веројатно да се согласиме дека поголемиот дел од овие напори изгледаат смешно.

Сподели на Facebook
пати видено