Жените честопати не се задоволни од нивниот изглед и се подготвени да направат радикални промени. И некои дами едноставно сакаат разновидност и затоа секогаш се подготвени да се претворат во русокоса или да си направат необична фризура.

Но, кога станува збор за мажите, тие се поконзервативни за фризурите. И ние не мислиме дека треба да бидат. Нашите 17 примери ќе ви докажат дека мажите не треба да се плашат од промена на нивниот изглед.

Сподели на Facebook
пати видено