Онлајн продавниците се дефинитивно дел од нашите животи. Во САД, на пример, во 2018 година, луѓето поминаа 5 часа неделно на шопинг преку Интернет.

Но, не сите нивни набавки имаат среќен крај. Неискусните корисници често не го проверуваат рејтингот на продавачот и само обрнуваат внимание на ниската цена на производот. Во вакви случаи се случуваат смешни работи.

0

Сподели на Facebook
пати видено