Признајте дека и вие, прелистувајќи на социјалните мрежи, сигурно ќе ги запрете очите на колажите од серијата „пред и потоа“.

Не знаеме на што точно се должи овој феномен, но признаваме дека ние самите го обожаваме кога луѓето споредуваат работи и ги споделуваат резултатите со остатокот од светот. Секогаш е интересно да се види вакво нешто.

Министерски состанок на Индонезија и Полска

Отпрвин, разговорот не се одвиваше како што треба, а потоа се најде решение

Бојата на медот се разликува во зависност од тоа кога се собира: во пролет, лето, есен

„Мојата фотографија на возачка дозвола со разлика од 30 години“

Игра Spider-Man на PlayStation после 16 години

Пријателите ја рекреираа својата фотографија од пред 30 години. Речиси ништо не се смени.

На крстосницата од минатото и иднината

Едно дрво, четири сезони

„Мојата мачка Тијара во лето и зима“

Тони Хок пред 10 години и сега

„Фази од животот на мојот џемпер“

140-годишна желка мајка и нејзиниот 5-дневен син

„Мојата висина е 187 см, тежината 100 кг. Човек наспроти чудовиште“

Вратата на сите врати

За 20 години, има многу промени

Сподели на Facebook
пати видено