Полицијата има тешка и прилично сериозна должност, па затоа навистина е необично кога полицајците нѐ изненадуваат со смислата за хумор и желбата за забава. Да! Тие имаат и смешна страна.

Овие фотографии направени додека голем број полицајци низ светот се на должност само покажуваат дека и тие се обични луѓе на кои им треба малку забава во оваа стресна професија.

Сподели на Facebook
пати видено