Има нешто мистериозно и чудно кај шумите. Тука се крие еден нов и посебен свет, но токму кога ќе помислите дека сме откриле сѐ природата и луѓето не изненадуваат на свои начини.

Од природа до човечки фактор, шумите нудат рај за очите и мир за душата каков што нема на друго место, но и збунувачки ситуации. Луѓе споделија фотографии од најнеобичните работи кои ги пронашле во шумите, без разлика дали се работи за мајка природа или пак за луѓе.

Сподели на Facebook
пати видено