Среќата е најценетата работа во животот. Сите трагаме по среќен живот, иако има само среќни моменти. Понекогаш значењето на среќните моменти се гледа во несреќните ситуации, а некои од овие луѓе го докажуваат тоа.

Некои луѓе имаат толку среќа што почнуваме да се сомневаме дека се работи за случајност! Тие веројатно знаат нешто што ние не го знаеме.

Купил сок од автомат и добил паричка залепена за него

Парче кварц пронајдено во Арканзас во вредност од 4 милиони долари

Дрвото паднало, а ова е најсреќниот човек во соседството

„Мојата стрела го погоди УСБ портот на мониторот и тој сѐ уште работи“

„Кусурот во продавница беше паричка стара 104 години.“

Колку среќа можеш да имаш?

„Го препаркирав автомобилот неколку секунди пред да биде уништен патот.“

Двојна среќа

Го направи тоа намерно…

2-ца среќни возачи

„Случајно ја исецкав фискалната на која што сѐ уште не го внесов износот и за среќа делот каде што е вкупниот износ е целосен.“

Само не гумата…

„Го најдов овој заклучен сеф под тепихот на домот кој неодамна го купив.“

Детето само сакаше да се поздрави со својот омилен голф играч, но доби нешто повеќе.

Никогаш не ги потценувајте шансите

Сподели на Facebook
пати видено