Има настани во нашите животи кои многу брзо менуваат сѐ. Сепак скршеното срце, матурската вечер, дипломата, нема да го променат вашиот живот како што ќе го направи тоа детето.

Децата се подарок од Бога, но понекогаш овие мали ангелчиња можат да ни го направат животот „пеколен“, со умерена доза на хумор.

Сподели на Facebook
пати видено