Додека „шетате“ низ социјалните медиуми или, сурфате на интернет, сигурно ќе се соочите со бројни фотографии и илустрации кои би требало да го привлечат вашето внимание. Има премногу илустрации кои нема да ни остават голем впечаток, но се пак постојат и оние предиззикуваат да размислуваме подлабоко и да ја разгледаме смислата на животот. Медија Булдук е една од илустраторките кои оставаат траен впечаток на луѓето. Подолу се прикажани некои од нејзините дела. Какви чувства предизвикуваат тие кај вас?

Сподели на Facebook
пати видено